Skip to main content

Pokret „Naši“ ponovo ubacio letke u prostorije Danasa

Info 06. сеп 2023.
< 1 min čitanja

Na letku su Pavle Grbović, Zoran Lutovac, Radomir Lazović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Nebojša Zelenović, Miroslav Aleksić i Zdravko Ponoš

Konzervativni pokret „Naši“ ponovo je ubacio letke u hol zgrade u kojoj je smeštena redakcija Danasa, što je treći put za nekoliko meseci. Na ovom poslednjem letku su predstavnici opozicije kao i premijer Kosova Aljbin Kurti. Svima su na glavama bele kapice (koje asociraju na keče), uz naslov „Kurtijeva opozicija“.

Na letku su Pavle Grbović, Zoran Lutovac, Radomir Lazović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Nebojša Zelenović, Miroslav Aleksić i Zdravko Ponoš.

Pokret Naši je u maju ove godine u ulaz zgrade redakcije Danasa ubacio više od 20 letaka na kojima su bile fotografije pojedinih lidera opozicije, zatim Franje Tuđmana, Alije Izetbegovića, uz logo Danasa, N1 i Nove S i natpis “Peta kolona”. Sporni letak potpisan je sa „Konzervativni pokret Naši“, a ova desničarska organizacija imala je potrebu i da ga obrazloži saopštenjem.

I u dvorište televizije N1 ponovo su ubačeni leci.

Ovog puta, na nekoliko desetina pamfleta, koji su sa ulice ubačeni preko ograde dvorišta televizije, ispisan je natpis „Kurtijeva opozicija“ uz sliku Aljbina Kurtija i slike lidera opozicije kojima su na glave stavljene kape sa albanskom zastavom.

(Danas)