Skip to main content

Opozicija: Nikada prljavija kampanja SNS u Novom Sadu

Info 30. мај 2024.
< 1 min čitanja

"Ova kampanja jedna je od najprljavijih u Novom Sadu od početka višestranačja 1990. godine"

Novosadska opozicija ujedinjena oko liste „Udruženi za slobodan Novi Sad“, koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani – LSV saopštila je danas da joj je uništen balon prečnika 3 metra sa brojem 11, pod kojim ta koalicija nastupa na predstojećim lokalnim izborima.

Kako je precizirano, balon je bio postavljen kod novosadske Promenade, a slučaj je prijavljen policiji, kao i svaki put do sada.

„Očigledno je SNS zadržao manir kojim se služio i ranije, a to je arogancija i bahatost i nebiranje sredstava da bi zadržali vlast, privilegije i mogućnost dalje pljačke i devastiranja grada, kao i urušavanje moralnih normi i ljudskih vrednosti“, poručuju iz ove koalicije.

Ocenjuju i da je ova kampanja jedna od najprljavijih u Novom Sadu od početka višestranačja 1990. godine, te da je karakteriše plakatiranje i ruženje grada natpisima „BOJКOT“ od strane aktivista SNS, uništavanje bilborda opozicije, lepljenje plakata i nalepnica sa pogrdnim sadržajem za opoziciju i uvrede preko TV ekrana.

(Autonomija, foto: UZSNS)