Skip to main content

Navijači FK Vojvodina u petak na protestu Jedan od pet miliona u Novom Sadu

Info 07. mar 2019.
< 1 min čitanja

Navijači Fudbalskog kluba „Vojvodina“ iz Novog Sada najavili su danas na svom zvaničnom Tviter (Twitter) nalogu, da će se u petak, 8. marta pridružiti protestima „Jedan od pet miliona“, zbog nezadovoljstva stanjem u tom klubu, za koje optužuju aktuelnu upravu.

Navijači su na društvenoj mreži ocenili da su za devastaciju tog fudbalskog kluba zaslužni ljudi iz uprave, koje je postavila aktuelna vlast.

„U petak u 18 sati idemo na proteste! Svi vi kojima je Voša na srcu, a s mukom gledate upropaštavanje kluba od uprave sačinjene od kadrova (gradonačelnika Novog Sada) Miloša Vučevića i Bajatovića, da bi ispao u Prvu ligu (drugi rang takmičenja), a oni izmestili stadion“, navodi se u pozivu.

Navijači su pozvali sve koji podržavaju FK „Vojvodina“ da dođu na protest, kako bi iskazali i nezadovoljstvo zbog izjava aktuelne vlasti u Novom Sadu da nameravaju da „ruše stadion Vojvodine i SPENS“.

„Stadion i SPENS nisu za rušenje! Uprava napolje“, napisali su navijači.

Novi protest pod nazivom „Jedan od pet miliona“ biće održan u Novom Sadu u petak 8. marta, na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, a početak je u 18 časova.

U najavi stoji da će protest biti posvećen Međunarodnom Danu žena i borbi za prava i ravnopravnost svih žena Srbiji.

(Beta)