Skip to main content

Lazović: Opozicija očekuje da vlast sabotira rad Anketnog odbora

Info 17. јул 2023.
< 1 min čitanja

"Najznačajniji protesti od Petog oktobra"

Poslanik pokreta Ne davimo Beograd Radomir Lazović ocenio je da opozicija očekuje da će vlast sabotirati rad Anketnog odbora formiranog da ispita okolnosti u kojima su se desile tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i u okolini Mladenovca, ali da će oni učiniti sve da ih u tome spreče, preneo je Danas.

Na pitanje zašto protest nije radikalizovan kada je bilo više desetina hiljada ljudi na ulici, Lazović je naveo da su protesti „Srbija protiv nasilja“ najznačajniji protesti od Petog oktobra.

„Zbog najvećih tragedija koje su se u novije vreme desile u Srbiji protest ima poseban karakter i mi smo se sve vreme trudili da prepoznamo tu osetljivost i organizujemo ga tako da nikoga dodatno ne povredi, a da opet natera vlast da napravi promene koje su zahtevane“, naveo je Lazović.

Povodom predavanja potpisa za registraciju partije Zeleno – levi front, Lazović je ocenio da ga ne bi čudilo da ih ministarstvo koje vodi Aleksandar Martinović sabotira, ali da su oni sve uradili hirurški precizno.

(Beta, foto: Zeleno-levi front)