Skip to main content

Krivična prijava protiv Nikole Petrovića zbog saobraćajnog udesa

Info 07. мар 2023.
< 1 min čitanja

"Kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je u ponedeljak veče u saobraćajno udesu na Dedinju, u Beobgradu, u kojem su povređene dve osobe"

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je da se protiv osumnjičenog Nikole Petrovića podnese krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanja javnog saobraćaja, potvrđeno je portalu Nova.rs u tom tužilaštvu.

„Policijski službenici Uprave saobraćajne policije izvršili su uviđaj predmetne saobraćajne nezgode i obavestili dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je naložio da se protiv osumnjičenog podnese krivična prijava zbog krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja“, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Okolnosti pod kojima je do saobraćajne nezgode došlo u ponedeljak biće poznate posle vanrednog tehničkog pregleda vozila i saobraćajno-tehničkog veštačenja, a rezultati laboratorijskih analiza posle dostavljanja krivične prijave i njenih priloga, piše u sapštenju.

Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća „Elektromreže Srbije“ i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je u ponedeljak veče u saobraćajno udesu na Dedinju, u Beobgradu, u kojem su povređene dve osobe.

Petrović je upravljao vozilom marke „mercedes meklaren“ kje je udarilo u ogradu u Užičkoj ulici, oborilo tri stuba i udarilu u automobil marke „opel korsa“.

(Autonomija, foto ilustracija Pixabay)