Skip to main content

Istraga u karate klubu u Inđiji: Ko je novinarima javio vest o medu za potenciju koji je poklonjen deci

Vojvodina 26. jan 2024.
2 min čitanja

"Fruškogorski skočko - radost u kući"

Jedna od majki dece koja treniraju karate u klubu u Inđiji kazala je da se sprovodi “interna istraga” u klubu o tome ko je lokalnom portalu IN Medija dojavio da su mali karatisti od predsednika opštine na prijemu na poklon dobili, između ostalog i med za jačanje potencije.

Kako je ranije objavio portal IN Medija, na prijemu za decu iz karate kluba među poklonima se našao i med za potenciju „Fruškogorski skočko – radost u kući“, što je iznenadilo roditelje.

Majka jednog deteta Jelena Milivojević je insistirala da joj se otkrije izvor koji je IN Mediji dao informaciju o sadržini poklona, na šta novinarka portala nije pristala pozivajući se na zakonsko pravo zaštite novinarskih izvora, piše danas IN Medija.

Kako su dodali, Jelena Milivojević je priznala da su sproveli “internu istragu” unutar kluba u kojoj će “sigurno saznati” ko je informaciju dao.

IN Medija je navela da je dobila informacije o pritiscima na roditelje i “isleđivanju”, zbog čega roditelji dece osećaju strah.

Taj portal je naveo da se tako nastavlja “praksa zastrašivanja sagovornika” IN Medije, jer su i ranije registrovali takve slučajeve.

Jelena Milivojević je najavila tužbu protiv IN Medije zbog objavljene vesti o medu za potenciju koji je poklonjen deci, ali nije demantovala informaciju.

Ona je kazala da su njena deca “predmet ismevanja” zbog teksta lokalnog portala, koji su preneli brojni mediji u Srbiji i u regionu.

“Nas kao roditelje taj sporan poklon nije apsolutno ničim uznemirio. Više nas je uznemirila ova vest, nego sam poklon”, kazala je Jelena Milivojević.

Lokalna samouprava nije demantovala da je deci poklonjen med za potenciju, već je između ostalog javnosti pružila na uvid deklaraciju proizvoda, u kojoj jasno piše da je u pitanju afrodizijak.

IN Medija navodi da ih je Jelena Milivojević kontaktirala uz pretnje i najavu tužbe i optužbe da je u pitanju “politička priča” u koju su “uvučena” i njena deca.

(Autonomija)