Skip to main content

„Gladni“ vozač BMW-a se zaleteo u demonstrante na Mostu slobode (VIDEO)

Aktuelno 05. dec 2021.
< 1 min čitanja

Vozač BMW-a pokušao je juče da prođe kroz ljude koji su blokirali put ka Mostu slobode, što se može videti na snimku objavljenom na YouTube-u.

On je velikom brzinom krenuo ka demonstrantima, ali su ga oni zaustavili.

Nekoliko minuta pre nego što se zaleteo ka okupljenima, on je u blizini zgrade NIS-a izašao iz automobila i svađao se sa demonstrantima koji su obezbeđivali raskrsnicu.

„Ja sam pošao kući, ‘oću da ručam, da jedem„, rekao im je vozač BMW-a.

Jedan od građana ga je pitao zašto ne ide u Promenadu da jede, nakon čega je on krenuo ka njemu govoreći „Dođi ovamo“, ali se ubrzo vratio ka automobilu. Tada je usledilo guranje sa jednim muškarcem koji je stajao ispred. Okupljeni mladići su mu govorili da sedne u kola.

Jedan od mladića koji je na leđima nosio dostavljačku torbu mu je ponudio hranu, ali je on rekao „ja hoću kući da jedem„.

„Eno ti Varadinski most, pa pravac Beograd“, rekao je mladić, na šta je vozač odgovorio da „ne ide u Beograd, nego u Malu Moštanicu“.

Rasprava je trajala nekoliko minuta uz uvrede sa obe strane, nakon čega je vozač ušao u automobil i krenuo da vozi pravo ka demonstrantima.

Ljudi su ga tad pojurili i zaustavili kod semafora pre mosta, nakon čega se vratio nazad, prešao u suprotnu traku i odvezao se.

(021, Autonomija, Foto i video: Tara Rukeci)