Skip to main content

Exit za 2022. godinu najavljuje nastup Nika Kejva

Kultura 16. авг 2021.
< 1 min čitanja

Nik Kejv (Nick Cave) i njegovi „Bed Sids“ (The Bad Seeds) su prvi potvrđeni učesnici 21. izdanja festivala EXIT (Egzit) koji će biti održan naredne godine, a prodaja jednodnevnih ulaznica za njihov nastup počinje danas, saopštili su organizatori.

U saopštenju se navodi da je „ovogodišnjim istorijskim izdanjem, kojim je započeo povratak velikih festivala na svetsku scenu, EXIT pokazao da je snaga jedinstva i volje jača i od najvećih prepreka koje su pretile da nas razdvoje i ove godine“.

„S velikim optimizmom gledamo na 2022. godinu, kada će Novi Sad biti evropska prestonica kulture. Verujemo da nema boljeg načina da najavimo ovako značajno izdanje, nego s jednim od najvećih rokenrol umetnika ikada“, rekao je osnivač i direktor EXIT-a Dušan Kovačević.

U saopštenju se dodaje da je registracija za četvorodnevne ulaznice za EXIT 2022. „po poklon cenama“ od 5.990 dinara otvorena do 18. avgusta, dok od 3. septembra kreće redovna prodaja jednodnevnih i četvorodnevnih ulaznica na zvaničnom sajtu festivala, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigstixa.

(Beta)