Skip to main content

Zenka: Đavo je pušten iz boce, a pustili su ga oni što su im usta puna pomirenja

Jugoslavija 29. maj 2023.
< 1 min čitanja

Navijači Sutjeske skandirali "Nož, žica, Podgorica"

Predsjednik Demokratske unije Albanaca i poslanik u Skupštini Crne Gore Mehmed Zenka komentarišući skandiranje grupe navijača Sutjeske „Nož, žica, Podgorica“ kazao je da policija nije smjela da dozvoli ulazak navijačima na stadion.

-Od ovakvog skandiranja svakom normalnom u Crnoj Gori se diže kosa u glavu, đavo je pušten iz boce, pa ga vrati majčin sine. Sad se više no ikad vidi razlika u vladavini prava (zadnje tri godine i prije toga). Ni u najgorem snu nisam očekivao da se ovo u Crnoj Gori može odomaćiti. Oni kojima su usta puno pomirenja su najveći krivci – rekao je Zenka.

Ističe da su oni kojima su im puna usta pomirenja začetnici svega ovoga i da su oni najveći krivci.

-Ako narod Crne Gore hoće da se okrene evropskim vrijednostima, treba da se okrenu boljoj budućnosti za sebe i svoju đecu jer ovakva skandiranja ne vode ničem dobrom – zaključio je Zenka.

Navijači Sutjeske skandirali „Nož, žica, Podgorica“

Grupa navijača Sutjeske, uoči ulaska na stadion pod Goricom, prilikom dolaska na utakmicu finala kupa Crne Gore sa Arsenalom skandirala je „Nož, žica, Podgorica“.

Grupa policajaca bila je u pratnji nikšićkih navijača, ali nijesu reagovali na povike koji asocira na šovinistički i monstruozni slogan „Nož, žica, Srebrenica“ kojim se veliča genocid u Srebrenici.

(Pobjeda, Foto: Gradska TV)