Skip to main content

Zbog velikog interesovanja u Novom Sadu ProGlas u ponedeljak i na ekranu ispred sale Radničkog doma

Vojvodina 19. nov 2023.
< 1 min čitanja

Tribina je zakazana za ponedeljak u 18 sati u Radničkom domu u Novom Sadu

Inicijativa ProGlas saopštila je da će sutra tokom tribine u Novom Sadu zbog velikog interesovanja građana, ispred sale Radničkog doma, gde se tribina održava, biti postavljen veliki ekran, kako bi oni koji ne uspeju da uđu mogli da vide i čuju poruke ProGlasa.

„Inače, organizatorima tribine nije omogućeno iznajmljivanje većeg prostora, dok su u Kragujevcu vrata zatvorena za dolazak predstavnika inicijative, odnosno, odbijen je zahtev za korišćenje sale“, saopštili su inicijatori ProGlasa.

Najavili su da će tekst i ciljeve inicijative, koji se tiču buđenja društvene svesti i izlaska na glasanje, u Novom Sadu predstaviti reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić, profesorka Ivanka Popović, profesorka Marijana Pajvančić, profesor Filip Ejdus, reditelj Srdan Golubović i novinar i voditelj Zoran Kesić.

Iza inicijative ProGlas stali su Ljubomir Simović, Vladimir Kostić, Ivanka Popović, Miodrag Majić, Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, Filip Ejdus, Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.

Tribina je zakazana za ponedeljak u 18 sati u Radničkom domu u Novom Sadu.

(Beta)