Skip to main content

Jovović (Zajedno): Još jedan pokušaj krađe javnog novca u Subotici

Vojvodina 03. dec 2023.
< 1 min čitanja

"Liči na vic sa, nažalost, mnogo više elemenata tragedije nego komedije"

Vojvođanski odbor stranke Zajedno upozorio je na novi pokušaj pljačke građana kroz povećanje cene radova na izgradnji Narodnog pozorišta Subotice i akva parka na Paliću, za šta će biti izdvojeno preko pola milijarde dinara, saopštili su iz te stranke.

Dodali su da građanke i građani nisu dužni da trpe nasilje nad svojim novčanicima, dok istovremeno više od 700.000 ljudi u Srbiji živi na ivici egzistencije.

„Naprednjačka vlast u Subotici nije se udostojila da smisli ni pokušaj izgovora za ovu očiglednu krađu javnog novca. A sama priča o završetku zgrade pozorišta Subotičanima već odavno liči na vic sa, nažalost, mnogo više elemenata tragedije nego komedije“, izjavio je poverenik vojvođanskog odbora Zajedno i kandidat za poslanika u Skupštini Vojvodine Radivoje Jovović.

On je dodao da Vojvođanski odbor Zajedno obećava građankama i građanima da će nakon 17. decembra i smene vladajućeg režima, odgovorni za tu i mnoge druge pljačke odgovarati pred nadležnim organima, a da će takve pojave biti, kako je rekao, naša ružna prošlost.

(Beta, foto: Magločistač)