Skip to main content

Dragan Đilas: Čim se Vučić oseća ugroženim počinju brutalni napadi na opoziciju

Info 19. окт 2023.
< 1 min čitanja

"Jer, da vas podsetim, nikoga od nas nije bilo na naslovnim stranama godinu dana"

Predsednik Stanke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da su se mogli očekivati obnovljeni napadi naprednjaka na njega i, kako je rekao, povratak na naslovne strane tabloida.

„Mnogo puta sam rekao da će (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić, kad se prvi put bude osetio ugroženim, ponovo početi sa brutalnim napadima na sve opozicione lidere. Jer, da vas podsetim, nikoga od nas nije bilo na naslovnim stranama godinu dana. Pošto sam ja bio deset puta napadaniji od drugih, to se najviše videlo“, rekao je za Danas.

Rekao je da nije samo on u centru naprednjačke negativne kamanje, već da su napadi krenuli i na Mariniku Tepić, Miroslava Aleksića, Pavla Grbovića…

„Izjave, flajeri, naslovne strane, pa čak i muzički spot. Opet laži o stotinama miliona, računima, o tome da sam nasilnik, opet Gojko (Đilas) i laži o nekretninama… I sve to im je džaba“, naveo je.

Pad podrške SNS-u i Vučića lično, kako je kazao, je ogroman.

„Izdržali smo deset godina, izdržaćemo i još nekoliko meseci. Posle izbora će Srbija biti stabilna, sigurna, evropska zemlja u kojoj niko ljude neće ucenjivati da moraju da glasaju za vlast da bi imali posao. Normalnost će se vratiti u naše živote“, poručio je Đilas.

(Beta, Foto: N1)