Skip to main content

BOBAN BATRIĆEVIĆ: Pih na njih – 3 puta i 3000 puta

Stav 19. авг 2023.
< 1 min čitanja

Mene njegova izjava nimalo ne plaši budući da smo NATO država i da nam beogradsko lutkarsko pozorište ne može ništa vojno

Čitam izjavu jednog nebitnog lika iz Vučićeve stranke koji je igrom slučaja nominalno postavljen na čelo SNS-a i ministra vojnoga Srbije. Veli brat da će se Crnoj Gori i Makedoniji obiti o glavu priznavanje Kosova i da će proć kao Ukrajina. Taj tamo nepoznati političar, opet velim, igrom slučaja ministar vojni, direktno se umiješao u suverene odluke dvije suverene države. To se u međunarodnoj politici zove skandal!

No, mene njegova izjava nimalo ne plaši budući da smo NATO država i da nam beogradsko lutkarsko pozorište ne može ništa vojno. Budući da je slučajni predśednik SNS-a i ministar vojni, njegova izjava bi valjda trebala glavoboljati lidere Crne Gore – Jakova kao predśednika, Dritana kao premijera i Filipa kao obnašatelja ministra vojnoga.

A bogomi i Spaju kao mandatara za sastav nove vlade. Ipak, prije bi čovjek (da iskoristim redove Marka Vešovića) izvukao misao iz Rajke Glušice, no dobio izjavu od pomenutoga uškopljeničkoga kvarteta. Time dokazuju sve ono što im se spočitava od 30. avgusta 2020. – da su obične Vučićeve marionete. Pih, 3 puta i 3000 puta.

(Antena M, Foto: Lični stav)